Så hittade jag då ett par begagnade grenrör. Det var nästan att jag hade gett upp men då snubblade jag över ett par superfina grenrör på customnet.se … det var bara att slå till. Det enda som inte var helt perfekt var att jag hade ju helst velat ha ett par mattsvarta – eller i alla fall i ren plåt – men nu var de kromade och det (som jag skrev i mitt förra inlägg) är inte aktuellt. Mattsvart ska det bli! Dessutom måste jag köpa nya avgaspackningar … de som satt på de gamla grenrören bestod mest av smuts … så packningar it is.

Det faktum att jag blev tvungen att köpa grenrör gjorde att jag kom lite i otakt med min hojbudget (som om jag hade en) men det vägdes nästan upp direkt genom att jag hittade ett par riktigt coola, snygga (svarta), billiga slipons. Ljuddämparna hittade jag på bikeparts.se och de kostade bara 600 kronor styck. Jämför det med till exempel slipons från Akrapovic som kostar 7 000-8 000 kronor för ett par. Jag inser att det inte är riktigt samma sak … men ändå. 🙂

När det gäller elen så är jag i princip kvar där jag var sist jag bloggade … sladdar över allt … och hojen startar inte. Jag ägnar var annan kväll åt att leta efter tänkbara fel på nätet och var annan kväll åt att testa mina teorier i garaget. Än så läng utan framgång. Det är lite frustrerande att ägna så mycket tid åt att felsöka något som inte för arbetet framåt. Men jag känner inte att jag kan hålla på och jobba med en massa annat när jag har en hoj som inte startar. Det känns lite dumt att göra klart hojen … superfin … men den startar inte. Nej, det är meningslöst. Måste fixa tändningen!