Då så var tanken svart och matt. I helgen hade jag tid att lägga ett par timmar på mitt mc-projekt. Nu var det dags att jobba på med tanken och i alla fall få den i okej skick så att jag kan fortsätta att bygga delarna som ska vara runt om.

I helgen har jag jobbat med tanken. Först spacklat, slipat, spacklat igen, slipat igen. Sedan var det dags för primer … zinkprimer från Biltema. Efter det var det dags för filler … också den från Biltema och till sist … svart, matt fälgfärg … gissa … från … just det … Biltema.

Här om dagen åkte jag till Måleributiken i Alvik, en färgbutik lite utanför Stockholm som har gott rykte,  och frågade om de hade någon bra färg att måla plåt/bild/mc med. Tjejen som fick frågan skakade på huvudet och hänvisade till antingen Biltema, Mekonomen eller till en målerifirma … ”De har koll … visst har vi sprayfärg … men inte färg som är riktigt bra för sådant”.

Underbart att få ett så ärligt svar! Man blir ju glad när professionalitet går före profit. Inte konstigt att de har bra rykte.

Så, Det blev shopping på Biltema istället. Jag bor ju ungefär tre minuter från en butik så det är ju inte helt fel rent logistiskt heller. 🙂

Tanken är ju att hela motorcykeln ska bli mattsvart och krom … så det kommer att bli mer svart, matt färg här på bloggen framöver.