Då var framfälgen grundmålad och hej-och-hå vilken läskig primer – inte en okej färg. Haha! Hoppas att det inte kommer att synas om jag repar fälgarna – men vill ju ogärna ha svarta fälgar med röda prickar på. 🙂

Som vanligt har jag lärt mig något nytt. Den här gången var det kanske inte så mycket en lärdom som en bekräftelse på något jag redan visste. Jag är sjukt otålig.

Otålighet visar sig vara en dålig egenskap när man ska måla. Otålighet gör att man försöker att påskynda själva målningsprocessen genom att måla lite mer, lite närmare och lite snabbare … detta leder till att färgen börjar rinna och att man måste slipa ner färgen och måla en gång till. Så, det ska jag göra nu. Gör om, gör rätt. Slipa … och ny primer.

Ja, det är ju en av anledningarna till att jag gav mig på det här projektet över huvud taget … att jag skulle få jobba lite med mig själv, mina kunskaper som hantverkare och dessutom lära mig en massa saker om hur en motorcykel fungerar. Så, jag antar att allt är som det ska.

Efterlysning

Jag tänkte passa på att höra med er som följer bloggen om någon av er har koll på var man kan få tag på hålplåt, eller perforerad plåt i Stockholm. Gärna lite större ark, vanlig galvaniserad stålplåt. Alla tips mottages med glädje.