Just nu så blir hojen bara trasigare och trasigare. Det är ju onekligen en ganska deppig syn man går till mötes i garaget – och utsikterna för en tur nu i sommar blir bara mindre och mindre.

Men, det går i alla fall framåt. Nu har jag fått tillbaka däcket från verkstaden som var snälla och hjälpte mig att sätta på det nya däcket på den svartmålade fälgen.

Det som pågår just nu i garaget är att jag har slipat gaffelbenen och gjort dem klara för målning. Så snart de är målade och färgen har torkat så kan jag sätta tillbaka framhjulet och ta ner hojen från lyften. Sedan är det dags att jobba vidare med ramen och området kring bakskärmen för att försöka att få lite ordning på den så att jag kan måla klart ramen också.

Jag blir som sagt lite deppig när jag ser hojen som den ser ut nu men det är otroligt roligt att tänka tillbaka på var jag började det här bygget. Jag köpte nya handtag, backspeglar och annat ”bling” vilket ju i dagsläget känns ganska avlägset. Det är ju lite klassiskt nybörjarfel har jag förstått – att man börjar med detaljerna. Risken är ju att det hela slutar med en halvfärdig hoj och en massa delar som man aldrig använt liggande i originalkartonger i garaget.

Det kommer ju naturligtvis inte att hända mig – jag kommer ju att göra klart min hoj. 🙂

Jag återkommer igen när framhjulet är på plats!