Efter att ha fått tillbaka framhjulet från Probike så var det dags att riva bakdelen på hojen. Sagt och gjort.

Bakhjul, sving, stötdämpare åkte av. Bromsar och drev också. Däcket togs av fälgen och fälgen målades svart och hamnade hos Probike (och är i skrivande stund kvar där) precis som framhjulet.

Nu när allt är slipat, grundmålat och svartmålat var det dags att sätta tillbaka allt på ramen. Bakdelen på hojen börjar verkligen ta form. Jag ser fram emot att få bakhjulet och sätta tillbaka det. Då kommer man verkligen att börja se hur hojen kommer att se ut när den är klar.

Nästa steg är att börja med sadeln. Sadel kommer jag, precis som mycket annat på motorcykeln att bygga själv. Det kommer att bli en utmaning – minst sagt. Tanken är att jag ska göra en ”platta” i trä som sedan ska kläs med skumgummi och slutligen med läder. Jag kan se sadeln framför mig men … det är ju en sak … det är en helt annan att tillverka en.

Återkommer när det finns mer att se. 🙂