Nu börjar mitt byggprojekt äntligen se ut som en motorcykel (igen). Bakhjulet är på plats med nytt däck och nytt drev. Nymålat och fint.

Det har varit en ganska utdragen process att fixa bakdelen på motorcykeln och nu inser jag verkligen hur mycket snabbare det hade gått om jag hade strippat ramen och slipat och målat ramen separat … ja, alltid lär man sig något. Jag får satsa på det med nästa hoj jag bygger om (om jag blir klar med den här vill säga). 🙂

Nu så är tanken att jag ska bygga en sadel till motorcykeln. Jag har bestämt mig för att bygga basen i trä trots att flera sagt åt mig att göra det i andra material. Den största anledningen är att jag inte är jättesugen på att jobba i till exempel glasfiber – det känns som att trä är den ”lätta” vägen.

Så med en träram, klädd med skumgummi och sedan läder är planen. Ska bli spännande att testa att sy i läder – hoppas sambons symaskin håller. 🙂

Samtidigt som sadeln är under tillverkning så tänkte jag sätta igång och renovera och göra rent förgasarna. Jag har köpt nya packningssatser till förgasarna på Lelles så det vore ju dumt att inte fixa det nu.

När sadel och förgasare är klara så är det dags att fixa elen ”ordentligt”. Jag drog ju om en hel del av elen innan jag började med bygget men nu är det dags att göra det permanent – och verkligen försöka att göra den så osynlig jag bara kan.